Concurs d’Equipaments a Plaça de Sarrià

2013
Nova Construcció per a l’Equipament a Plaça Sarrià (Biblioteca, Arxiu Municipal i Seu de Districte)

El criteri general de crear espais amplis sense compartimentar, organitzats seguint la circulació del públic a lo llarg de les façanes, i dividint les dues grans activitats a banda i banda del nucli d’accessos, la estructura oberta permet que la forma de la divisió en cada planta s’acomodi als diversos programes i es situïn segons la major o menor necessitat de proximitat al carrer.

Soterrani: dedicat a les activitats restringides al públic, i s’hi accedeix des de l’ascensor i muntacàrregues L3 que arriba fins a coberta per facilitar el manteniment dels equips en coberta. uneix unint els dos blocs per l’escala compartida, conté activitats de l’arxiu i comunes de l’edifici de manteniment i neteja.

Planta baixa: disposa d’una entrada general públic que permet tancar les àrees d’horaris diferents. Rep la Oficina d’atenció ciutadana, visible des de tot el Pg. Bonanova, en un pas ampli que acaba en l’accés al Arxiu. Una porta de sortida al final del espai fa de segona porta d’accés controlat a l’Arxiu. El C. Menor de Sarrià, disposa d’un accés de servei, per a documentació i manteniment. La Biblioteca centralitza tot l’accés des de la acollida, amb la zona infantil al fons, i disposa d’una escala oberta que uneix la seva repartició en P1 i P2, sobre c. Menor de Sarrià i la façana a la Plaça.

Planta primera disposa els espais polivalents, amplis i ben il·luminats a Pg. Bonanova, amb la possibilitat de comunicar també amb la Biblioteca a traves d’un pas, amb la zona General.

Planta segona vertebra la zona d’atenció de llicències seguint l’esquema anterior, i disposa tot l’equip de treball en un espai obert entre les dues façanes. La Biblioteca tanca el seu recorregut amb l’administració i les parts més especialitzades de la zona general.

Planta Tercera unifica en un sol espai els Serveis a les persones i el territori en la zona d’atenció de Psg. Bonanova, els Serveis generals en l’interior i reserva tota la façana a la plaça de Sarrià per a l’àrea de Regidoria, incloent un espai exterior des de la Sala de reunions.
El nucli d’accés puja també fins a terrat, que serà visitable en la part lliure de instal·lacions per a actes especials.

Share

Los comentarios están cerrados.

perfils
metamorfosi arquitectes sl...
Reformas y diseño de interiores
contacte

metamorfosi arquitectes slp

Bertran 56, baixos
08023 Barcelona
t. 932 111 458
taller@metamorfosi.cat
metamorfosi@coac.net

Translate:
Translate »