Ateneu de Cultura Popular de L’Hospitalet

2009/2011
Adequació d’un local existent per a la ubicació de la nova seu del centre cultural.

Adequació d’un local preexistent a la planta baixa d’un edifici de 36 habitatges de protecció oficial, projectat l’any 2005 per metamorfosi arquitectes, per a la ubicació de la nova seu de l’Ateneu de Cultura Popular de L’Hospitalet.
El local, de 630 m2 (repartits en planta baixa i altell), compta amb dues aules, una sala polivalent, un petit teatre-sala d’actes, secretaria i magatzem.
L’objectiu del projecte és aconseguir la màxima versatilitat possible per poder adaptar l’espai a les diferents necessitats en cada moment.

Fotografies: Marc Roig

Share

Los comentarios están cerrados.

perfils
metamorfosi arquitectes sl...
Reformas y diseño de interiores
contacte

metamorfosi arquitectes slp

Bertran 56, baixos
08023 Barcelona
t. 932 111 458
taller@metamorfosi.cat
metamorfosi@coac.net

Translate:
Translate »